Serveis Socials “La Ribera Activa’t”

“La Ribera Activa’t”

Què és el programa “La Ribera Activa’t”?
És un programa que posa en marxa la Mancomunitat de la Ribera Alta junt amb la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu, per a la realització d’actuacions que afavorisquen la inclusió activa de persones en situació vulnerable a través d’itineraris integrats d’inserció sociolaboral.
Els ajuntaments adherits a aquest programa són: Alberic, Benimodo, Gavarda, Montserrat i Torís.

Què és un itinerari integrat d’inserció sociolaboral?
És un conjunt d’accions encaminades a millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’accés al mercat laboral, fent que desenvolupen competències i capacitats per a aconseguir la inserció professional i social.

Qui i com pot accedir al programa “La Ribera Activa’t”?
Les persones destinatàries d’aquest programa són les que es troben EN DIFICULTATS D’INSERCIO LABORAL.
Les persones interessades a participar en aquest han d’acudir les dependències de Serveis Socials de l’ajuntament de Gavarda.

Horari d’atenció : 

Dimarts i dijous d’11 a 14 h.

Quines activitats es realitzaran dins dels itineraris d’inserció sociolaboral?

A través d’entrevistes diagnòstiques individualitzades s’establirà el perfil d’ocupabilitat de les persones usuàries i a partir d’aquest es dissenyarà l’itinerari d’inserció sociolaboral, vies d’accés al mercat laboral, competències professionals, alfabetització digital per a la cerca d’ocupació, ferramentes de cerca d’ocupació, webs d’ocupació, etc.

Quina és la duració del programa “la Ribera Activa’t”?

 D’octubre a desembre.

Com és poc de temps el que ens donen per a tramitar, si esteu interessats a apuntar-se i no podeu vindre el dies assenyalats, acudiu a l’aula d’Informàtica i Sara vos inscriurà.

 

Més Informació

A les dependències de Serveis Socials de l’Ajuntament.

caValencià
es_ESSpanish caValencià