Programa “Avalem Joves 2017”

L’Ajuntament de Gavarda ha realitzat 2 contractacions a través de les subvencions destinades al programa de Foment d’Ocupació per a la contractació de persones joves qualificades i no qualificades menors de 30 anys (AVALEM JOVES EMPUJU I EMCUJU), en el Marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

           * En el programa d’ocupació juvenil (EMPUJU/2017/257/46) s´ha contractat 1 treballador, a jornada completa, per un període de 12 mesos en la categoria de jardiner, amb una subvenció concedida per un total de 17.160,12 €.

           * En el programa d’ocupació per a joves qualificats (EMCUJU/2017/381/46) s´ha contractat 1 treballadora, a jornada completa, per un període de 12 mesos en la categoria d’administrativa, amb una subvenció concedida de 14.230,44 €.

Els requisits per poder participar en el procés selectiu era estar inscrit/a en el programa de garantia juvenil del Servef a més d´estar inscrit/a en el Servef en la categoria i titulacions requerides sol·licitades per l’Ajuntament. Tots els candidats van ser remesos pel centre Servef.

caValencià
es_ESSpanish caValencià