La Ribera Activa’t. Itineraris Integrals per a la inserció Sociolaboral

La Ribera Activa’t és un programa que posa en marxa la Mancomunitat de La Ribera Alta junt a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu que realitza, des de l’any 2016, actuacions per tal d’afavorir la inclusió activa de persones en situació vulnerable a través d’itineraris integrats d’inserció sociolaboral.

Els ajuntaments adherits a La Ribera Activa’t l’any 2019 són Alberic, Antella, Beneixida, Benimodo, Gavarda, Montserrat, Turís, Carlet, Massalavés, Benimuslem, Sumacàrcer, Tous i Villanueva de Castellón, i els destinataris finals són persones amb risc o situació d’exclusió social i venen derivades per Serveis Socials.

L’equip tècnic de La Ribera Activa’t realitzarà l’entrevista de diagnòstic de tots els usuaris i posteriorment els seguiments a traves de tutories individualitzades. A més, està prevista la realització de monogràfics dinàmics i amb temàtiques interessants així com cursos de formació: logística operacions auxiliars de la industria alimentaria, encaixat de cítrics, operacions magatzem, caixer-reposador…etc.

caValencià
es_ESSpanish caValencià