Gavarda sorteja 4.200 euros en tiquets de comerç local entre els seus veïns

Mesures excepcionals davant situacions excepcionals. Esta màxima és la que ha posat en marxa recentment l’Ajuntament de Gavarda, després de sortejar 140 tiquets de 30 euros entre els seus veïns de manera gratuïta per a consumir en els comerços del municipi. En total, 4.200 euros que es repartiran en 10 tiquets per cada bar, centre d’estètica, perruqueria i estanc i 5 tiquets per cada botiga d’alimentació i farmàcia del municipi.

El sorteig dels tiquets, celebrat en la vesprada del passat dimarts 6 d’abril a l’Ajuntament, van estar presents la regidora de Cultura, Encarna Paniagua; Andrea Masip en representació de la Unió Musical de Gavarda; Vicent Hernández, com a representant del Club de Pilota; i la regidora de Festes, Lorena Martínez.

Les paperetes només podran ser canviades en l’establiment al qual estan assignades, amb la finalitat de garantir que cap comerç es quede fora de la iniciativa. Un projecte que des de les últimes setmanes porten preparant des del consistori, per a impulsar el comerç local després d’uns mesos molt complicats. “És molt important estar al costat dels nostres en els moments durs. Desgraciadament, la pandèmia ha afectat molts negocis i l’Ajuntament de Gavarda es torna a bolcar per a ajudar a la reactivació del sector local. Amb campanyes d’aquest tipus, confiem en la resposta de la nostra gent. Tots junts contribuirem a minimitzar l’impacte econòmic que ha suposat el Coronavirus per a ells, permetent que tinguen continuïtat en la seua activitat productiva”, assegura l’alcalde Vicent Mompó.

Consulta ací la llista de premiats:

DIRECCIONS PREMIADES AMB UN TICKET

Podran passar a recollir-se els dies 14, 15 i 16 d’abril a l’Ajuntament en horari de 10:00 a 14:00 hores.

caValencià
es_ESSpanish caValencià