Gavarda inicia l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

En Gavarda anem a iniciar l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), un instrument de planificació per a establir les bases d’un poble més saludable, més segur i més inclusiu, en el qual les persones són el centre de tot.
En este procés, la vostra participació és molt important. Per això, vos demanem que feu esta enquesta. És totalment anònima, però les dades que recaptem ens ajudaran molt.
Sobre el PMUS: 

Un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible és un instrument de planificació urbana que permet matisar els models de desenvolupament urbà que prioritzen una mobilitat poc sostenible centrada en el vehicle privat i motoritzat .

El seu objectiu principal és el d’establir les bases d’un model de ciutat saludable, segura, inclusiva on les persones són el centre.

Són plans estratègics que busquen l’equilibri entre la satisfacció de les nostres necessitats de mobilitat, el territori i les relacions socioambientals. Es tracta de prioritzar el transport  amb mitjans no motoritzats,proposant un ús racional del vehicle privat per a minimitzar el soroll i la contaminació, i així reorganitzar l’ocupació d’espai públic.

Per definir aquestes mesures al vostre poble és fonamental la participació ciutadana. El procés participatiu que vos proposem consisteix en contestar una enquesta online sobre els vostres desplaçaments habituals, on podeu informar de necessitat i suggerències. Posteriorment, vos convidarem a  participar en una sessió de debat on presentarem l’estratègia per la Mobilitat Sostenible del vostre poble.

caValencià
es_ESSpanish caValencià