El cotxe 100% elèctric arriba a Gavarda

L’Ajuntament de Gavarda ha invertit 40.565,65 euros en la compra d’una furgoneta elèctrica i un punt de recàrrega. El vehicle, primer de la flota local 100% elèctric, es destinarà a la brigada de Serveis Municipals i servirà per a complir amb un dels objectius de l’actual equip de govern, que és impulsar la mobilitat sostenible.

Part d’esta adquisició ha sigut possible gràcies a la subvenció ‘Reacciona’ de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, que ha contribuït en un total de 19.999,99 euros. La furgoneta, una Peugeot e-Expert, compta amb una autonomia de més de 300 quilòmetres i és perfecta per a l’activitat urbana i periurbana. Ha tingut un cost de 37.348,99 euros. Per part seua, la instal·lació del punt de recàrrega s’ha dut a terme en el magatzem municipal i ha tingut un cost de 3.216,66 euros.

Des de fa uns dies, ja circula pels carrers del municipi. “Es tracta d’un nou pas cap a la modernització dels vehicles municipals. Hem guanyat en innovació i eficiència. Una acció la finalitat de la qual és donar-li continuïtat i demostrar el compromís de Gavarda en la reducció de l’emissió de gasos i l’ús de les energies renovables. És important que treballem conjuntament per a minimitzar els efectes negatius sobre el medi ambient”, apunta l’alcalde Vicente Mompó.

caValencià
es_ESSpanish caValencià