Serveis Socials "La Ribera Activa't"
25/09/2018

"La Ribera Activa't"

Què és el programa “La Ribera Activa’t”?
És un programa que posa en marxa la Mancomunitat de la Ribera Alta junt amb la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu, per a la realització d’actuacions que afavorisquen la inclusió activa de persones en situació vulnerable a través d’itineraris integrats d’inserció sociolaboral.
Els ajuntaments adherits a aquest programa són: Alberic, Benimodo, Gavarda, Montserrat i Torís.

Què és un itinerari integrat d’inserció sociolaboral?
És un conjunt d’accions encaminades a millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’accés al mercat laboral, fent que desenvolupen competències i capacitats per a aconseguir la inserció professional i social.

Qui i com pot accedir al programa “La Ribera Activa’t”?
Les persones destinatàries d’aquest programa són les que es troben EN DIFICULTATS D’INSERCIO LABORAL.
Les persones interessades a participar en aquest han d’acudir les dependències de Serveis Socials de l’ajuntament de Gavarda.

Horari d’atenció : 

Dimarts i dijous d’11 a 14 h.

Quines activitats es realitzaran dins dels itineraris d’inserció sociolaboral?

A través d’entrevistes diagnòstiques individualitzades s’establirà el perfil d’ocupabilitat de les persones usuàries i a partir d’aquest es dissenyarà l’itinerari d’inserció sociolaboral, vies d’accés al mercat laboral, competències professionals, alfabetització digital per a la cerca d’ocupació, ferramentes de cerca d’ocupació, webs d’ocupació, etc.

Quina és la duració del programa “la Ribera Activa’t”?

 D’octubre a desembre.

Com és poc de temps el que ens donen per a tramitar, si esteu interessats a apuntar-se i no podeu vindre el dies assenyalats, acudiu a l'aula d'Informàtica i Sara vos inscriurà.

 

Més Informació

A les dependències de Serveis Socials de l’Ajuntament.