ESPORTS

Àrea d'Esports a l'Ajuntament de Gavarda

L'Area d'Esports de l'Ajuntament de Gavarda té con a objectiu principal dinamitzar l'activitat esportiva del poble, seguent una de les prioritats d'aquest ajuntament el recolzament a la pràctica esportiva en totes les seues vessants:  Esportives, d'Iniciació, de divulgació, d'entreteniment, de salud, recreativa, social, ect...

Es per aixó que el programa esportiu que es desenvolupa des de l'Ajuntament intenta donar resposta a tots els sectors de la població: Infancia, primera etapa, adolescència, adults i tercera edat.

A més, vol continuar a través de les subvencions municipals a entitats esportives, la llavor que aqustes associacions realitzen en bé dels nostres xiquets i xiquetes, i de la població  en general.

Al nostre poble contem amb una Escola de Tenis i Cursos de natació que s'organitzaen durant l'estiu, amb dues activitats formatives encaminades a optimitzar i perfeccionar la pràctica d'aqustos esports i per tant a maximitzar els beneficis que la seva pràctica conlleva.

 

 

Així també s'organitzen alguns esdeveniments consolidats que reuneixen gran quantitat d'aficcionats de diferents esports, entre ells contem amb: La Matinal Motera organitzada per el Motoclub Gavarda, la Volta a Peu, que es celebra des de l'any 2000 y forma part del circuït de carreres de la Ribera del Xúquer; entre altres, també son destacables les 24 hores de fútbol sala y el viatje a la neu que organitza cada any el Club d'Esquí de Gavarda.

Hem de fer menció a les competicions esportives locals que es celebren en la nostra localitat, la majoría d'elles a l'estiu i que reengantxen per a la pràctica esportiva als veïns i veïnes del poble, a part de crear un excelent ambient.

 

 
Esperem, aleshores, dinamitzar el nostre poble amb l'atractiu d'aquest projecte, però sobretot, amb l'educació esportiva dels més joves, que permetra veure un futur més participatiu dels mateixos durant l'adolescència i l'etapa adulta, inculcant en tot moment els valors que la pràctica de l'esport conlleva i que va a influïr de manera notoria en la seva formació.

 

 


 

Llum pistes esportives

Segons l'ordenança en vigor que data de l'any 98, el preu per a l'utilització de l'alumbrat a les pistes esportives (futbet, frontons o tennis) del poliesportiu és de 5 euros per hora.
Els dilluns estaran enceses les llums del fronton i els divendres les de la pista de futbol sala amb accés lliure i gratuït.

Per a més informació dirigiu-se a l'ajuntament.