Alcaldia

     Salutació de l'Alcalde:

 

És un plaer donar-vos la benvinguda a la nova web de l'Ajuntament de Gavarda, un lloc des d'on volem facilitar l'accés a tota la informació municipal i una porta oberta a l'ajuntament.
Dinamitzar i millorar aquesta pàgina web, ha sigut un dels projectes que des d'aquesta Corporació hem vullgut desenvolupar, i ho hem fet per a que tots els veïns de Gavarda pugam accedir a la informació del nostre poble, informació que al mateix temps treballem per a que siga el més completa possible. Internet és el camí que les noves tecnologíes ens ofereixen.
És una vía d'accés als serveis municipals, és una forma fácil de conèixer els nostres projectes i en definitiva, és una oportunitat única per a que l'Ajuntament entre en les nostres cases i també, per a que tots els ciutadans ens comuniquem amb el Consistori d'una forma més directa i fluida.
En nom de la Corporació que tinc l'honor de presidir, vos convide a que participeu, a que interactueu amb nosaltres i formeu part de la comunitat, perquè volem que formeu part del vostre Ajuntament, l'Ajuntament de Gavarda.

 

 


 

 

 

 

 

 

  Ajuntament de Gavarda