Alcaldia

     Salutació de l'Alcalde:

 

És un plaer donar-vos la benvinguda a la nova web de l'Ajuntament de Gavarda, un lloc des d'on volem facilitar l'accés a tota la informació municipal i una porta oberta a l'ajuntament.
Dinamitzar i millorar aquesta pàgina web, ha sigut un dels projectes que des d'aquesta Corporació hem volgut desenvolupar, i ho hem fet perquè tots els veïns de Gavarda puguem accedir a la informació del nostre poble, informació que al mateix temps treballem perquè siga la més completa possible. Internet és el camí que les noves tecnologies ens oferixen.
És una via d'accés als serveis municipals, és una forma fàcil de conéixer els nostres projectes i en definitiva, és una oportunitat única perquè l'Ajuntament entre en les nostres cases i també, perquè tots els ciutadans ens comuniquem amb el Consistori d'una forma més directa i fluida.
En nom de la Corporació que tinc l'honor de presidir, vos convide que participeu, a què interactueu amb nosaltres i formeu part de la comunitat, perquè volem que formeu part del vostre Ajuntament, l'Ajuntament de Gavarda.

 

 


 

 

 

 

 

 

  Ajuntament de Gavarda