• Imagen
Salutació de l'Alcalde

 

És un plaer donar-vos la benvinguda a la nova web de l’Ajuntament de Gavarda, un lloc des d’on volem facilitar l’accés a tota la informació municipal i una porta oberta a l’Ajuntament.

 

Dinamitzar i millorar esta pàgina web, ha estat un dels projectes que des d’aquesta Corporació hem volgut desenvolupar, i ho hem fet perquè tots els veïns de Gavarda puguem accedir a la informació del nostre poble, informació que al mateix temps treballarem perquè siga el més completa possible.

 

Internet és el camí que les noves tecnologies ens ofereixen, és una via d’accés als serveis municipals, és una forma fàcil de conéixer els nostres projectes i en definitiva, és una oportunitat única perquè l’Ajuntament entre en les nostres cases i també, perquè tots els ciutadans ens comuniquem amb el Consistori d’una forma més directa i fluida.

 

En nom de la Corporació que tinc l’honor de presidir, vos convide a que participeu, a que interactueu amb nosaltres i formeu part d’esta comunitat, perquè volem que formeu part del vostre Ajuntament, l’Ajuntament de Gavarda.