Formació complementaria

   Estar en contínua formació és la porta del futur, significa poder-se adaptar a les necesitats del mercat laboral,  estar en constant progressió, avançar igual que avança el món que t’envolta… És per aquest motiu, que l’actual equip de govern volem fer una aposta per a que a Gavarda hi haja formació, i sobretot, per que tothom, i en especial  el veïns de Gavarda siga part d’ella.

   Fent menció a la formació reglada, al poble els menuts poden començar a formar-se a l’escola infantil “La Milotxa” i cursar l’educació primaria al C.E.I.P. Gavarda, que forma part del C.R.A. Escoles del Xúquer. Per a l’educació secundària ens desplacem a l’I.E.S. Càrcer.

  A continuació t’oferim un llistat de la formació no regada que s’imparteix al poble i de la que tu pots ser partícep. Les activitats formatives són impartides directament per l’ajuntament, per organismes del que aquest forma part, per co.lectius del poble…

Escola per a adults (Impartida per la Mancomunitat de la Ribera Alta) :

 • Són cursos preparatoris per al graduat en Educació secundària obligatòria (E.S.O.)
 • València: cursos preparatoris per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneximent de Valencià; impartits per la Mancomunitat de la Ribera Alta.

 

Música:

 • Escola de música de la unió musical: gestionada per la Unió Musical de Gavarda.

 • Escola de dolçaina i tabal: gestionada per la colla de dolçaina i tabal La Burra Parda de Gavarda.

 

Informàtica: 

L'Ajuntament de Gavarda junt amb la Generalitat Valenciana vol ajudar-te a ser un autentic Internauta i t'oferix des d'ací mateix la possibilitat de realitzar cursos gratuïts de formació adaptats al nivell que necessites. Al finalitzar un curs obtindràs un certificat acreditatiu del teu nivell d'aprenentatge.

 • Alfabetització digital: donar resposta a les necessitats d'un entorn progressivament més complex, amb un creixent ús intensiu de les TICs i per tant, amb una major varietat de mitjans de comunicació i de servicis. Això requerix una alfabetització que permet dominar un ampli espectre d'habilitats, coneixements, concienzación, comportament, busca, creació o adaptació en les noves ferramentes que se'ns oferixen, com a elements claus per a reduir l'exclusió social o bretxa digital. Les classes d'alfabetització digital són completament personalitzades. Se vos ensenyarà el maneig de l'ordinador, des de “como s'encén a com s'apaga”.
 • Realitzem dos nivells: nivell UBI(Usuari Bàsic d'Internet), consta de 12 h. si vols començar des de zero i el nivell UMI(Usuari mig d'Internet) consta de 30 h.si vols pots convertir-te en un Internauta expert.

 

Són cursos avalats per la Generalitat, amb valor administratiu, amb 2 crèdits per als estudiants i per a la gent que els fa directament passa al seu curriculun del servef.

 

Cursos i tallers formatius sobre la millora de l'ocupabilitat en els telecentres(pretenem orientar, als usuaris dels telecentres, en el desenrotllament d'habilitats en el maneig de les TIC, així com  l'aprenentatge d'actituds, sentit de la iniciativa i habilitats interpersonals i socials. Al realitzar els tallers en grup, els usuaris tenen l'oportunitat de millorar estes competències i confrontar-les en un entorn amigable).

 

Manipulació d’aliments: 

Per a treballar en Indústries alimentàries, supermercats, botiga d'alimentació, carnisseria, pescateria, xarcuteria, congelats, Bar, Restaurant, Pizzería, etc. i complir amb la legislació vigent.

L'ajuntament de Gavarda oferix la possibilitat de realitzar-los en un matí o vesprada, (vosaltres poseu l'horari) sense desplaçaments ni esperes. Si desitges o necessites realitzar un curs o més, posar-vos en contacte amb la bibliotecària.

Adjunts

 • Imagen
 • Imagen
 • Imagen
 • Imagen
 • Imagen
 • Imagen
 • Imagen
 • Imagen