Esports

     L’Ajuntament de Gavarda (l’àrea d’esports) té com a objectiu principal dinamitzar l’activitat esportiva del poble. Per tant, una de les prioritats en aquest Ajuntament es el recolzament a la pràctica esportiva en totes les seues vessants: esportiva, d’iniciació, de divulgació, d’entreteniment, de salut, recreativa, social…etc.

       És per això que el programa esportiu que es desenvolupa des de l'Ajuntament intenta donar resposta a tots els sectors de la població: infància, etapa primària, adolescència, adults i 3ª edat. A més, vol continuar a través de les subvencions municipals a entitats esportives, la llavor que aquestes associacions realitzen en bé dels nostres xiquets i xiquetes, i de la població en general


       Així, al nostre poble contem amb una Escola de Tenis i Cursos de Natació que s’organitzen durant l’estiu, amb dues activitats formatives encaminades a optimitzar i perfeccionar la pràctica d’aquestos esports i per tant a maximitzar el beneficis que practicar-los produeix.

       A més en el nostre municipi s'organitzen alguns esdeveniments consolidats que reunixen gran quantitat d’aficionats als diferents esports. Entre ells tenim la Matinal Motera organitzada pel Motogrup Gavarda, la Volta a Peu que es celebra des de l’any 2000 i forma part del Circuit de Curses de la Ribera de Xúquer, i  entre d’altres també són destacables les 24 hores de futbol Sala i el Viatge a la neu que organitza cada any al Club d’Esquí de Gavarda.

       I fent menció també a les competicions esportives locals que es celebren a la localitats, la majoria d’elles en estiu i que reenganxen per a la pràctica esportiva als veïns i veïnes del poble, a més de crear un excel.lent ambient.


       Esperem, aleshores, dinamitzar el nostre poble amb l'atractiu d'aquest projecte, però sobretot amb l'educació esportiva dels més joves, que permeta veure un futur més participatiu dels mateixos durant l'adolescència i l'etapa adulta.

LLIGA

http://www.gesliga.com/Clasificacion.aspx?Liga=94114

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30